«Цей матеріал Brawl Stars Він неофіційний і не схвалюється Supercell. Для отримання додаткової інформації див. Політику щодо вмісту вентиляторів Supercell ».

політика конфіденційності

КОНФІДЕНЦІЙНІСТЬ

Якщо ви тут, це тому, що ви хочете дізнатися більше про зобов’язання та права, які відповідають вам як користувачеві цього веб-сайту https://www.gemasbrawlstars.es/і це дуже добре. Наш обов'язок - повідомити вас і ваших, щоб бути належним чином проінформовані.

У цій Політиці конфіденційності ми сповістимо вас з повною прозорістю про цілі цього веб-сайту та все, що впливає на дані, які ви нам надаєте, а також про зобов’язання та права, які відповідають вам.

Для початку вам слід знати, що цей веб-сайт відповідає чинним нормам щодо захисту даних, що впливає на особисті дані, які ви надаєте нам, з вашою виразною згодою, та на файли cookie, які ми використовуємо для належного функціонування цього веб-сайту та може розвивати свою діяльність.

Зокрема, цей веб-сайт відповідає наступним нормам:

El RGPD (Регламент (ЄС) 2016/679 Європейського Парламенту та Ради від 27 квітня 2016 року про захист фізичних осіб), що є новим регламентом Європейського Союзу, який уніфікує регулювання обробки персональних даних у різних країнах ЄС.

La ЛОПД (Органічний закон 15/1999 від 13 грудня про захист персональних даних y Королівський указ 1720/2007 від 21 грудня, Положення про розвиток ЛОПД), що регламентує поводження з персональними даними та зобов’язаннями, які відповідальні за веб-сайт або блог повинні взяти на себе під час управління цією інформацією.

La LSSI (Закон 34/2002 від 11 липня про послуги інформаційного суспільства та електронну комерцію), що регулює економічні операції електронними засобами, як це відбувається у цьому блозі.

ІДЕНТИФІКАЦІЙНІ ДАНІ

Відповідальна особа та власник цього веб-сайту є PlayCacao

  • Ім'я: PlayCacao
  • Діяльність веб-сайтів: розповсюдження вмісту, пов’язаного з Brawl Stars, зразок реклами та рекомендації партнерської продукції.
  • електронна пошта: [захищено електронною поштою]

Дані, які ви надаєте нам за вашою згодою та відповідно до використання, встановленого в цій Політиці конфіденційності, будуть включені в автоматизований файл, належним чином зареєстрований в Іспанському агентстві із захисту даних, в якому відповідальною особою є: PlayCacao. Це означає, що ваші дані в безпеці відповідно до законодавства.

Особисті дані, які ви нам надаєте, завжди за вашою прямою згодою, будуть зберігатися та оброблятися для цілей, передбачених та описаних нижче в цій Політиці конфіденційності, до тих пір, поки ви не попросите нас її видалити..

Ми повідомляємо вас, що цю Політику конфіденційності можна будь-коли змінити, щоб пристосувати її до законодавчих змін чи змін у нашій діяльності, причому ті, що публікуються в будь-який час в Інтернеті, діють. Про таку зміну вам буде повідомлено перед її застосуванням.

УМОВИ ВИКОРИСТАННЯ

Для вашого спокою ви повинні знати, що ми завжди будемо просити вашої прямої згоди на збір ваших даних відповідно до цілей, зазначених у кожному конкретному випадку, що означає, що, якщо ви надаєте цю згоду, ви прочитали та прийняли цю Політику конфіденційності.

У момент, коли ви отримуєте доступ та користуєтесь цим веб-сайтом, ви приймаєте на себе стан користувача з відповідними правами та обов'язками.

Якщо вам більше 13 років, ви можете зареєструватися як користувач на цьому веб-сайті без попередньої згоди батьків або опікунів.

Якщо вам не виповнилося 13 років, для обробки ваших особистих даних вам знадобиться згода батьків або опікунів.

РЕЄСТРАЦІЯ ТА МЕТА СВОЇ ДАНІ

Залежно від форми або розділу, до якого ви отримуєте доступ, ми будемо вимагати виключно необхідних даних для описаних нижче цілей. У будь-який час ви повинні дати свою виразну згоду, коли ми вимагаємо особисту інформацію для таких цілей:

  • Конкретні цілі, які особливо вказані на кожній із сторінок або розділів, де розміщена реєстраційна форма або електронний контакт.
  • Загалом, щоб задовольнити ваші запити, коментарі, запити чи будь-який тип запиту, який ви робите як користувач через будь-яку контактну форму, яку ми надаємо вам
  • Інформувати вас про запити, запити, діяльність, продукти, новини та / або послуги; електронною поштою, факсом, Whatsapp, Skype, телефоном, sms та mms.
  • Надіслати вам комерційне чи рекламне спілкування будь-якими іншими електронними чи фізичними засобами, які роблять можливим зв’язок.

Ці комунікації завжди стосуватимуться наших продуктів, послуг, новин чи акцій, а також тих продуктів чи послуг, які ми можемо вважати цікавими для вас, і які можуть бути запропоновані співробітниками, компаніями або “партнерами”, з якими у нас є рекламні або комерційні угоди про співпрацю.

Якщо так, ми гарантуємо, що ці треті сторони ніколи не матимуть доступу до ваших особистих даних, за винятком викладених нижче випадків. У будь-якому випадку ці повідомлення здійснює PLAYCACAO, як власник веб-сайту.

Цей веб-сайт відображає сторонні товари партнерів. Зокрема від AMAZON.

Це означає, що після натискання кнопки "Купити зараз" або подібного, ви будете перенаправлені на сторінку, де пропонуються товари. 

У цьому випадку ви повинні знати, що ми надаємо та сприяємо лише посиланням на сторінки та / або платформи цих третіх сторін, де продукти, які ми демонструємо, можна придбати, щоб полегшити їх пошук та легке придбання.

Ці пов’язані та сторонні сторінки не переглядалися та не піддавалися контролю чи рекомендаціям, тому ні в якому разі ПЛЕЙКАКАО буде нести відповідальність за вміст цих веб-сайтів, за відповідальність, пов'язану з їх використанням у всіх областях, або за вжиті заходи щодо конфіденційності користувача, поводження з його персональними даними або інших осіб, які можуть бути встановлені.

З усіх цих причин рекомендуємо уважно та заздалегідь ознайомитися з усіма умовами користування, умовами придбання, політикою конфіденційності, юридичними повідомленнями та / або подібними згаданими веб-сайтами, перш ніж приступати до придбання цих товарів або використання веб-сайтів. .

ТОЧНОСТІ І ПРАВДОВОСТІ ДАНИХ

Як користувач, ви несете повну відповідальність за правдивість та зміну даних, які ви надсилаєте ПЛЕЙКАКАО, що звільняє нас від відповідальності з цього приводу.

Іншими словами, ви несете відповідальність за гарантію та відповідь у будь-якому випадку на точність, достовірність та достовірність наданих персональних даних, і ви зобов’язуєтесь оновлювати їх.

Відповідно до викладеного в цій Політиці конфіденційності, ви погоджуєтесь надати повну та правильну інформацію у контактній формі або формі передплати.

Зняття підписки та права вилучення

Як власник даних, які ви нам надали, ви можете будь-коли реалізувати свої права доступу, виправлення, скасування та протидії, надіславши електронний лист на адресу [захищено електронною поштою] і додавання ксерокопії вашого посвідчення особи як дійсного підтвердження.

Так само ви можете будь-коли скасувати підписку, щоб припинити отримувати нашу розсилку або будь-яке інше комерційне повідомлення безпосередньо з того самого електронного листа, який ви отримали, або надіславши нам електронний лист на [захищено електронною поштою]

ДОСТУП ДО ДАНИХ ЗА ТРЕТИМИ СТРАНАМИ

З метою надання послуг, суворо необхідних для функціонування та розвитку діяльності цього веб-сайту, ми повідомляємо вам, що ми надаємо дані наступним постачальникам послуг за їх відповідних умов конфіденційності.

Ви можете бути впевнені, що ці треті сторони не зможуть використовувати зазначену інформацію для будь-якої іншої мети, яка спеціально не врегульована в наших відносинах з ними в силу діючих норм щодо захисту персональних даних.

Цей веб-сайт розміщено за адресою https://sered.net/, з товарним знаком Професійний хостинг, яка надає послуги хостингу, щоб ви могли отримувати доступ та переходити на наш сайт. Ви можете перевірити політику конфіденційності та інші юридичні аспекти цієї компанії за посиланням: https://sered.net/politica-de-privacidad.

Наш веб-сайт використовує рекламні сервери з метою надання комерційного контенту, який ви бачите на наших сторінках. Ці рекламні сервери використовують файли cookie, які дозволяють адаптувати рекламний контент до демографічних профілів користувачів:

Google Analytics:

Google Analytics - послуга веб-аналітики, що надається компанією Google, Inc., штат Делавер, головний офіс якої знаходиться за адресою 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View (Каліфорнія), Каліфорнія, 94043, Сполучені Штати ("Google").

Google Analytics використовує "куки", це текстові файли, розташовані на вашому комп'ютері, щоб допомогти веб-сайту проаналізувати, як користувачі використовують веб-сайт.

Інформація, створена файлом cookie про ваше використання веб-сайту (включаючи вашу IP-адресу), буде безпосередньо передана та заархівована Google. Google використовуватиме цю інформацію від нашого імені для того, щоб відслідковувати ваше використання веб-сайту, складати звіти про активність веб-сайту та надавати інші послуги, пов’язані з активністю веб-сайту та використанням Інтернету.

Google може передавати зазначену інформацію третім сторонам, коли цього вимагає законодавство, або коли зазначені треті сторони обробляють інформацію від імені Google. Google не пов'язуватиме вашу IP-адресу з будь-якими іншими даними, які вона має.

Як користувач, і користуючись своїми правами, ви можете відхилити обробку даних або інформації, відхиливши використання файлів cookie, вибравши відповідні налаштування у вашому браузері, однак, ви повинні знати, що якщо це станеться, ви не зможете використовувати повний функціонал цього веб-сайту.

Використовуючи цей веб-сайт, відповідно до інформації, наданої в цій Політиці конфіденційності, ви приймаєте обробку даних Google у спосіб та для зазначених цілей. 

Для отримання додаткової інформації ви можете перевірити політику конфіденційності Google en https://www.google.com/intl/es/policies/privacy/.

Google Adsense:

Google, як асоційований постачальник, використовує файли cookie для розміщення реклами на цьому веб-сайті. Ви можете відключити використання файлу cookie DART через оголошення Google та отримати доступ до політики конфіденційності тематичної мережі: https://www.google.com/intl/es/policies/privacy/.

Google використовує партнерські рекламні компанії для розміщення реклами, коли ви відвідуєте наш веб-сайт. Ці компанії можуть використовувати інформацію, яку вони отримують під час відвідування цього та інших веб-сайтів (не включаючи ваше ім’я, адресу, електронну адресу чи номер телефону), щоб подати вам рекламу товарів та послуг, що цікавлять вас.  

Використовуючи цей веб-сайт, ви даєте згоду на обробку даних Google у спосіб та для зазначених цілей.

Якщо ви хочете дізнатись більше про використання файлів cookie та практику збору інформації, а також про процедури прийняття чи відхилення, ознайомтесь з нашою ПОЛІТИКОЮ ПИТАНЬ.

ЗАХОДИ БЕЗПЕКИ

Як власник веб-сайту, PLAYCACAO прийняв усі технічні та організаційні заходи, необхідні для гарантування безпеки та цілісності персональних даних, які вона обробляє, а також для запобігання її втрати, зміни та / або доступу сторонніми сторонами. 

Нагадуємо, що для отримання додаткової інформації ви можете проконсультуватися з нашими належне повідомлення y Політика щодо файлів cookie

es Spanish
X