«Ky material nga Brawl Stars është jozyrtare dhe nuk miratohet nga Supercell. Për më shumë informacion, shihni Politikën e Përmbajtjes së Faneve të Supercell ».

Cookies Politika

Një nga mënyrat për të mbledhur informacion është përmes përdorimit të teknologjisë së quajtur "cookies". Në yjet gemasbrawlstes.es , cookies përdoren për gjëra të ndryshme.

Çfarë është një cookie?

Një "cookie" është një sasi e vogël e tekstit që ruhet në shfletuesin tuaj (siç është Chrome i Google ose Safari i Apple) kur shfletoni shumicën e faqeve të internetit.

 Çfarë nuk është cookie?

Nuk është një virus, as Trojan, as një krimb, jo spam, jo ​​spyware, dhe as nuk hap dritare pop-up.

 Çfarë informacioni bën një dyqan cookie?

Biskotat zakonisht nuk ruajnë informacione delikate për ju, siç janë kartat e kreditit ose detajet bankare, fotografi ose informacione personale, etj. Të dhënat që ata mbajnë janë preferencat teknike, statistikore, personale, personalizimi i përmbajtjes, etj.

Web serveri nuk ju shoqëron si person por përkundrazi shfletuesin tuaj të internetit. Në fakt, nëse shfletoni rregullisht me shfletuesin Chrome dhe përpiqeni të shfletoni të njëjtën faqe në internet me shfletuesin Firefox, do të shihni se faqja e internetit nuk e kupton që jeni i njëjti person sepse në të vërtetë po shoqëron informacionin me shfletuesin, jo me person.

 Çfarë lloji të biskotave ekzistojnë atje?

  • Biskota teknike: Ato janë më themeloret dhe lejojnë, ndër të tjera, të dinë kur një njeri ose një aplikacion i automatizuar po shfleton, kur një përdorues anonim dhe një përdorues i regjistruar janë duke shfletuar, detyrat themelore për funksionimin e çdo faqe në internet dinamike.
  • Cookie analize: Ata mbledhin informacion mbi llojin e lundrimit që po bëni, pjesët që përdorni më shumë, produktet e konsultuara, zona kohore e përdorimit, gjuha, etj.
  • Cookie reklamash: Ato tregojnë reklama bazuar në shfletimin tuaj, vendin tuaj të origjinës, gjuhën, etj.

 Cilat janë cookies vetanake dhe të palëve të treta?

Cookie-t e vetme janë ato të krijuara nga faqja që ju po vizitoni dhe ato të palëve të treta janë ato të krijuara nga shërbime të jashtme ose ofrues të tillë si Mailchimp, Mailrelay, Facebook, Twitter, Google adsense, etj.

 Çfarë cookies përdor kjo faqe në internet?

Kjo faqe në internet përdor cookies të veta dhe të palëve të treta. Cookies e mëposhtme janë përdorur në këtë faqe në internet, të cilat janë të detajuara më poshtë:

Cookies vetanake janë si më poshtë:

Personalización: Cookies na ndihmojnë të kujtojmë me cilët persona ose faqe në internet keni bashkëvepruar, në mënyrë që të ju tregojë përmbajtje të lidhur.

Preferencat: Cookies më lejojnë të kujtoj cilësimet dhe preferencat tuaja, siç janë gjuha juaj e preferuar dhe cilësimet tuaja të privatësisë.

sigurisë: Ne përdorim cookies për të shmangur rreziqet e sigurisë. Kryesisht për të zbuluar kur dikush po përpiqet të hakojë në llogarinë tuaj yjet gemasbrawlstes.es.

 Biskota të palëve të treta:

Kjo faqe në internet përdor shërbime analize, në mënyrë specifike, Google Analytics për të ndihmuar në faqen e internetit të analizojë përdorimin e bërë nga përdoruesit e faqes në internet dhe të përmirësojë përdorshmërinë e saj, por në asnjë rast ato nuk shoqërohen me të dhëna që mund të identifikojnë përdoruesin. Google Analytics është një shërbim analitik në internet i siguruar nga Google, Inc., Përdoruesi mund të konsultohet këtu llojin e cookies që përdor Google.

yjet gemasbrawlstes.es është përdorues i platformës së furnizimit dhe pritjes së Blogs WordPress, pronë e kompanisë së Amerikës së Veriut Automattic, Inc. Për qëllime të tilla, përdorimet e cookies të tilla nga sistemet nuk janë kurrë nën kontrollin ose menaxhimin e personit përgjegjës për ueb, ata mund të ndryshojnë funksionin e tyre në çdo kohë dhe të hyjnë të reja biskota. Këto cookies nuk raportojnë ndonjë përfitim për personin përgjegjës për këtë faqe në internet. Automattic, Inc., gjithashtu përdor cookies të tjera në mënyrë që të ndihmojë në identifikimin dhe gjurmimin e vizitorëve në faqet e WordPress, të dinë përdorimin që ata bëjnë në faqen e internetit Automattic, si dhe preferencat e tyre të hyrjes në të, siç thuhet në seksionin "Cookies" të politikës së tyre të privatësisë.

Cookie-t e mediave sociale mund të ruhen në shfletuesin tuaj gjatë shfletimit yjet gemasbrawlstes.es Për shembull, kur përdorni butonin për të ndarë përmbajtjen nga yjet gemasbrawlstes.es në disa rrjete sociale.

Më poshtë keni informacion në lidhje me cookies të rrjeteve sociale që përdor kjo faqe në politikat e veta të cookie-t:

Ne ndonjëherë kryejmë veprime të marketingut përmes Google AdWords, i cili përdor cookies për të ndihmuar në ofrimin e reklamave të synuara në internet bazuar në vizitat e mëparshme në këtë faqe në internet. Google i përdor këto informacione për të shërbyer reklama në faqe të ndryshme në internet të palëve të treta. Ju lutem shkoni te Reklamimi i Google Njoftimi mbi privatësinë për më shumë informacion.

Ne ndonjëherë kryejmë veprime të marketingut përmes Reklama në Facebook, i cili përdor cookies për të ndihmuar në ofrimin e reklamave të synuara në internet bazuar në vizitat e mëparshme në këtë faqe në internet.

Cookie reklamash

Në këtë faqe në internet ne përdorim cookies për reklama, të cilat na lejojnë të personalizojmë reklamat për ju dhe ne (dhe palët e treta) marrim informacione rreth rezultateve të fushatës. Kjo ndodh bazuar në një profil që ne krijojmë me klikimet dhe navigimin tuaj brenda dhe jashtë yjet gemasbrawlstes.es. Me këto cookies, ju, si vizitor në faqen e internetit, jeni të lidhur me një ID unike, kështu që nuk do të shihni të njëjtën reklamë më shumë se një herë, për shembull.

Ne përdorim Google Ads për reklama. Lexoni më shumë

Cookies të Statistikave

Ne përdorim cookies për statistikat për të optimizuar përvojën në internet për përdoruesit tanë. Me këto cookies statistikore ne fitojmë njohuri për përdorimin e faqes sonë të internetit. Ne kërkojmë lejen tuaj për të vendosur cookies të statistikave.

Cookie marketing / gjurmimi

Cookies të marketingut / ndjekjes janë cookies, ose ndonjë formë tjetër e hapësirës ruajtëse lokale, të përdorura për të krijuar profilet e përdoruesve për të shfaqur reklama ose për të ndjekur përdoruesin në këtë faqe në internet ose në faqet e internetit të ndryshme për qëllime të ngjashme të marketingut.

Meqenëse këto cookies shënohen si cookies ndjekëse, ne kërkojmë lejen tuaj për t'i vendosur ato.

 A mund të fshini cookies?

Po, dhe jo vetëm fshini, por edhe bllokoni, në një mënyrë të përgjithshme ose të veçantë për një fushë specifike.
Për të fshirë cookies nga një faqe në internet, duhet të shkoni te cilësimet e shfletuesit tuaj dhe atje mund të kërkoni ato që lidhen me domenin në fjalë dhe të vazhdoni t'i fshini ato.

 Më shumë informacion në lidhje me cookie-t

Ju mund të konsultoheni me rregulloren për cookies, botuar nga Agjencia Spanjolle për Mbrojtjen e të Dhënave në "Udhëzuesin për përdorimin e cookies" dhe të merrni më shumë informacion në lidhje me cookies në Internet, rrethcookies.org

Nëse dëshironi të keni më shumë kontroll mbi instalimin e cookies, mund të instaloni programe ose shtesa në shfletuesin tuaj, të njohura si mjetet "Mos gjurmoni", të cilat do t'ju lejojnë të zgjidhni cookies që dëshironi të lejoni.

Të drejtat tuaja në lidhje me të dhënat personale

Ju keni të drejtat e mëposhtme në lidhje me të dhënat tuaja personale:

  • Ju keni të drejtë të dini pse nevojiten të dhënat tuaja personale, çfarë do të ndodhë me to dhe sa kohë do të ruhen.
  • E drejta e aksesit: ju keni të drejtë të keni qasje në të dhënat tuaja personale që ne i dimë.
  • E drejta e korrigjimit: ju keni të drejtë të plotësoni, korrigjoni, fshini ose bllokoni të dhënat tuaja personale sa herë që dëshironi.
  • Nëse na jepni pëlqimin tuaj për të përpunuar të dhënat tuaja, ju keni të drejtë ta revokoni atë pëlqim dhe të fshihen të dhënat tuaja personale.
  • E drejta për të transferuar të dhënat tuaja: ju keni të drejtë të kërkoni të gjitha të dhënat tuaja personale nga personi përgjegjës për trajtimin dhe t'i transferoni ato plotësisht tek një person tjetër përgjegjës për trajtimin.
  • E drejta e kundërshtimit: ju mund të kundërshtoni përpunimin e të dhënave tuaja. Ne pajtohemi me këtë, përveç nëse ka arsye të mira për përpunim.

Për të ushtruar këto të drejta, ju lutemi na kontaktoni. Ju lutemi shikoni detajet e kontaktit në fund të kësaj politike cookie. Nëse keni një ankesë në lidhje me mënyrën se si ne i trajtojmë të dhënat tuaja, ne do të dëshironim që ju të na njoftoni, por ju gjithashtu keni të drejtë të paraqisni një ankesë tek autoriteti mbikëqyrës (autoriteti i mbrojtjes së të dhënave).

Aktivizimi, çaktivizimi dhe eliminimi i cookies

Ju mund të përdorni shfletuesin tuaj të Internetit për të fshirë cookies automatikisht ose manualisht. Ju gjithashtu mund të specifikoni që cookies të caktuara nuk mund të vendosen. Një tjetër mundësi është të ndryshoni cilësimet e shfletuesit tuaj të Internetit në mënyrë që të merrni një mesazh sa herë që vendoset një cookie. Për më shumë informacion mbi këto mundësi, shihni udhëzimet në seksionin "Ndihmë" të shfletuesit tuaj.

Ju lutemi vini re se faqja jonë e internetit mund të mos funksionojë siç duhet nëse të gjithë cookies janë me aftësi të kufizuara. Nëse fshini cookies nga shfletuesi juaj, ato do të vendosen përsëri pas pëlqimit tuaj kur të vizitoni përsëri faqet e internetit.

Detalet e kontaktit

Për pyetje dhe / ose komente në lidhje me politikën tonë të cookies dhe këtë deklaratë, ju lutemi na kontaktoni duke përdorur detajet e mëposhtme të kontaktit:

Pedro Antonio Ferrer Lebrón - 20072927E
Calle Parada Alta nº2 - San josé del Valle - 11580 - Cádiz
España
Faqja e internetit: yjet gemasbrawlstes.es
Email: [email mbrojtur]

Në ndërtim e sipër: faqja e internetit aktualisht skanohet për cookies për herë të parë.

es Spanish
X