«Ten materiał Brawl Stars Jest to nieoficjalne i nie jest zatwierdzone przez Supercell. Aby uzyskać więcej informacji, zobacz Politykę treści dla fanów Supercell ».

Polityka prywatności

POLITYKA PRYWATNOŚCI

Jeśli tu jesteś, to dlatego, że chcesz dowiedzieć się więcej o obowiązkach i prawach, które odpowiadają tobie jako użytkownikowi tej witryny https://www.gemasbrawlstars.es/i to jest bardzo dobre. Naszym obowiązkiem jest poinformowanie Ciebie i Ciebie o należytej informacji.

W niniejszej Polityce prywatności poinformujemy Cię z pełną przejrzystością o celu tej witryny i wszystkim, co wpływa na dane, które nam przekazujesz, a także o obowiązkach i prawach, które Ci odpowiadają.

Na początek powinieneś wiedzieć, że ta strona internetowa jest zgodna z obowiązującymi przepisami dotyczącymi ochrony danych, co ma wpływ na dane osobowe, które przekazujesz nam za Twoją wyraźną zgodą, oraz pliki cookie, których używamy, aby strona działała poprawnie i może rozwijać swoją działalność.

W szczególności ta strona internetowa jest zgodna z następującymi przepisami:

El RGPD (Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. W sprawie ochrony osób fizycznych), czyli nowe rozporządzenie Unii Europejskiej, które ujednolica regulacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w różnych krajach UE.

La LOPD (Ustawa organiczna 15/1999 z 13 grudnia o ochronie danych osobowych y Dekret królewski 1720/2007 z 21 grudnia, Przepisy dotyczące rozwoju LOPD), który reguluje przetwarzanie danych osobowych i obowiązki, które osoby odpowiedzialne za stronę internetową lub blog muszą wziąć na siebie, zarządzając tymi informacjami.

La LSSI (Ustawa 34/2002 z 11 lipca o usługach społeczeństwa informacyjnego i handlu elektronicznego), który reguluje transakcje gospodarcze drogą elektroniczną, tak jak ma to miejsce w przypadku tego bloga.

DANE IDENTYFIKACYJNE

Osobą odpowiedzialną i właścicielem tej witryny jest PlayCacao

  • Nazwa: PlayCacao
  • Aktywność na stronie: dystrybucja treści związanych z Brawl Stars, próbka reklamowa i rekomendacja produktów stowarzyszonych.
  • E-mail: [email chroniony]

Dane, które przekazujesz nam za Twoją zgodą i zgodnie z zastosowaniem określonym w niniejszej Polityce prywatności, zostaną włączone do automatycznego pliku należycie zarejestrowanego w Hiszpańskiej Agencji Ochrony Danych, w którym osobą odpowiedzialną za ten plik jest: PlayCacao. Oznacza to, że Twoje dane są bezpieczne, zgodnie z przepisami prawa.

Dane osobowe, które nam przekazujesz, zawsze za Twoją wyraźną zgodą, będą przechowywane i przetwarzane w celach podanych i opisanych poniżej w niniejszej Polityce prywatności, do czasu, gdy poprosisz nas o ich usunięcie..

Informujemy, że niniejszą Politykę prywatności można zmodyfikować w dowolnym momencie w celu dostosowania jej do zmian legislacyjnych lub zmian w naszych działaniach, przy czym polityka prywatności zostanie opublikowana w dowolnym momencie w Internecie. O takiej modyfikacji zostaniesz powiadomiony przed jej zastosowaniem.

WARUNKI UŻYTKOWANIA

Powinieneś wiedzieć, dla spokoju ducha, że ​​zawsze poprosimy Cię o wyraźną zgodę na gromadzenie Twoich danych w odpowiednim celu określonym w każdym przypadku, co oznacza, że ​​jeśli wyrazisz zgodę, przeczytałeś i zaakceptowałeś niniejszą Politykę prywatności.

W momencie, gdy wchodzisz na tę stronę i korzystasz z niej, przyjmujesz do wiadomości, że jesteś użytkownikiem z odpowiednimi prawami i obowiązkami.

Jeśli masz więcej niż 13 lat, możesz zarejestrować się jako użytkownik na tej stronie bez uprzedniej zgody rodziców lub opiekunów.

Jeśli nie masz ukończonych 13 lat, będziesz potrzebować zgody rodziców lub opiekunów na przetwarzanie danych osobowych.

REJESTRACJA I CEL TWOICH DANYCH

W zależności od formularza lub sekcji, do której uzyskujesz dostęp, będziemy żądać wyłącznie niezbędnych danych do celów opisanych poniżej. Przez cały czas musisz wyrazić wyraźną zgodę, gdy poprosimy o dane osobowe w następujących celach:

  • Konkretne cele, które są szczególnie wskazane na każdej ze stron lub sekcji, w których pojawia się formularz rejestracyjny lub kontakt elektroniczny.
  • Zasadniczo w celu zaspokojenia twoich wniosków, komentarzy, zapytań lub wszelkiego rodzaju próśb składanych jako użytkownik za pośrednictwem dowolnego formularza kontaktowego, który udostępniamy tobie
  • Aby poinformować Cię o zapytaniach, żądaniach, działaniach, produktach, nowościach i / lub usługach; przez e-mail, faks, Whatsapp, Skype, telefon pod warunkiem, sms i mms.
  • Aby przesyłać Ci wiadomości handlowe lub reklamowe za pomocą innych środków elektronicznych lub fizycznych, które umożliwiają komunikację.

Informacje te będą zawsze związane z naszymi produktami, usługami, wiadomościami lub promocjami, a także z produktami lub usługami, które możemy uznać za interesujące dla Ciebie i które mogą być oferowane przez współpracowników, firmy lub „partnerów”, z którymi mamy umowy o współpracy promocyjnej lub handlowej.

Jeśli tak, gwarantujemy, że te osoby trzecie nigdy nie będą miały dostępu do twoich danych osobowych, z wyjątkami wymienionymi poniżej, w każdym razie komunikacja ta odbywa się przez PLAYCACAO, jako właściciel strony internetowej.

Ta strona wyświetla produkty podmiotów trzecich. W szczególności od AMAZON.

Oznacza to, że po kliknięciu opcji „Kup teraz” lub podobnej nastąpi przekierowanie do strony, na której oferowane są produkty. 

W takim przypadku powinieneś wiedzieć, że udostępniamy i udostępniamy linki do stron i / lub platform tych stron trzecich, na których można kupić produkty, które pokazujemy, w celu ułatwienia ich wyszukiwania i łatwego ich nabycia.

Te linki i strony osób trzecich nie zostały sprawdzone ani nie podlegają kontroli ani rekomendacji przez nas, więc pod żadnym pozorem PLAYCACAO będą ponosić odpowiedzialność za zawartość tych stron internetowych, odpowiedzialność wynikającą z ich wykorzystania we wszystkich obszarach lub za przyjęte środki dotyczące prywatności użytkownika, przetwarzania jego danych osobowych lub innych, które mogą zostać ustanowione.

Z tych wszystkich powodów zalecamy uważne przeczytanie z wyprzedzeniem wszystkich warunków użytkowania, warunków zakupu, polityki prywatności, informacji prawnych i / lub podobnych powiązanych stron przed przystąpieniem do zakupu tych produktów lub korzystania ze stron internetowych. .

DOKŁADNOŚĆ I PRAWDA DANYCH

Jako użytkownik ponosisz wyłączną odpowiedzialność za prawdziwość i modyfikację danych, które wysyłasz PLAYCACAO, zwalniając nas z wszelkiej odpowiedzialności w tym zakresie.

Innymi słowy, Twoim obowiązkiem jest zagwarantowanie i odpowiedź w każdym przypadku na dokładność, ważność i autentyczność podanych danych osobowych oraz zobowiązujesz się do ich należytej aktualizacji.

Zgodnie z tym, co zostało wyrażone w niniejszej Polityce prywatności, wyrażasz zgodę na podanie pełnych i poprawnych informacji w formularzu kontaktowym lub subskrypcji.

WYCOFANIE SUBSKRYPCJI I PRAWO ODSTĄPIENIA

Jako właściciel danych, które podałeś, możesz w dowolnym momencie skorzystać z prawa dostępu, sprostowania, odwołania i sprzeciwu, wysyłając do nas wiadomość e-mail na adres [email chroniony] oraz dołączenie kserokopii dokumentu tożsamości jako ważnego dowodu.

Podobnie, możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie, aby przestać otrzymywać nasz biuletyn lub inną korespondencję handlową, bezpośrednio z tego samego e-maila, który otrzymałeś lub wysyłając wiadomość e-mail na adres [email chroniony]

DOSTĘP DO DANYCH PRZEZ KONTO OSÓB TRZECICH

W celu świadczenia usług ściśle niezbędnych do działania i rozwoju działalności tej witryny, informujemy, że udostępniamy dane następującym usługodawcom zgodnie z ich odpowiednimi warunkami prywatności.

Możesz mieć pewność, że te osoby trzecie nie będą mogły wykorzystywać wspomnianych informacji w żadnym innym celu, który nie jest szczegółowo uregulowany w naszych stosunkach z nimi na mocy obowiązujących przepisów o ochronie danych osobowych.

Ta strona jest hostowana pod adresem https://sered.net/, ze znakiem towarowym Sered Professional Hosting, który zapewnia usługi hostingowe, dzięki czemu można uzyskać dostęp do naszej witryny i poruszać się po niej. Możesz sprawdzić politykę prywatności i inne aspekty prawne tej firmy pod następującym linkiem: https://sered.net/politica-de-privacidad.

Nasza strona internetowa korzysta z serwerów reklamowych w celu dostarczania treści komercyjnych, które widzisz na naszych stronach. Te serwery reklamowe używają plików cookie, które umożliwiają dostosowanie treści reklamowych do profili demograficznych użytkowników:

Google Analytics:

Google Analytics to usługa analizy internetowej świadczona przez Google, Inc., firmę Delaware, której główna siedziba znajduje się pod adresem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View (Kalifornia), CA 94043, Stany Zjednoczone („Google”).

Google Analytics wykorzystuje pliki „cookie”, które są plikami tekstowymi znajdującymi się na twoim komputerze, aby pomóc stronie analizować, w jaki sposób użytkownicy korzystają z witryny.

Informacje generowane przez cookie na temat korzystania z witryny (w tym adres IP) będą przesyłane i archiwizowane bezpośrednio przez Google. Google wykorzysta te informacje w naszym imieniu w celu śledzenia korzystania z witryny przez użytkownika, tworzenia raportów dotyczących aktywności na stronie oraz świadczenia innych usług związanych z aktywnością na stronie i korzystaniem z Internetu.

Google może przekazywać te informacje stronom trzecim, jeżeli jest to wymagane przez prawo lub gdy te osoby trzecie przetwarzają informacje w imieniu Google. Google nie powiąże Twojego adresu IP z żadnymi innymi danymi, które posiada.

Jako użytkownik i wykonując swoje prawa, możesz odrzucić przetwarzanie danych lub informacji, odrzucając stosowanie plików cookie, wybierając odpowiednie ustawienia w przeglądarce, jednak powinieneś wiedzieć, że jeśli tak, możesz nie być w stanie korzystać pełna funkcjonalność tej strony.

Korzystając z tej witryny, zgodnie z informacjami zawartymi w niniejszej Polityce prywatności, akceptujesz przetwarzanie danych przez Google w sposób i dla wskazanych celów. 

Aby uzyskać więcej informacji, możesz sprawdzić politykę prywatności Google en https://www.google.com/intl/es/policies/privacy/.

Google AdSense:

Google, jako powiązany dostawca, wykorzystuje pliki cookie do wyświetlania reklam w tej witrynie. Możesz wyłączyć korzystanie z pliku cookie DART za pośrednictwem reklamy Google i uzyskując dostęp do polityki prywatności sieci partnerskiej: https://www.google.com/intl/es/policies/privacy/.

Google wykorzystuje partnerskie firmy reklamowe do wyświetlania reklam podczas odwiedzania naszej witryny. Firmy te mogą wykorzystywać informacje, które uzyskają z twoich wizyt na tej i innych stronach internetowych (nie wliczając twojego imienia i nazwiska, adresu, adresu e-mail lub numeru telefonu) do wyświetlania reklam produktów i usług, które Cię interesują.  

Korzystając z tej witryny, wyrażasz zgodę na przetwarzanie danych przez Google w sposób i we wskazanych celach.

Jeśli chcesz dowiedzieć się więcej o używaniu plików cookie i praktykach gromadzenia informacji oraz procedurach akceptacji lub odrzucenia, zapoznaj się z naszą POLITYKĄ COOKIES.

ŚRODKI BEZPIECZEŃSTWA

Jako właściciel strony internetowej, PLAYCACAO podjął wszystkie środki techniczne i organizacyjne niezbędne do zagwarantowania bezpieczeństwa i integralności przetwarzanych danych osobowych, a także zapobiegania ich utracie, zmianie i / lub dostępowi przez nieupoważnione osoby trzecie. 

Przypominamy, że aby uzyskać więcej informacji, możesz skonsultować się z naszym Informacje prawne y Polityka plików cookie.

es Spanish
X