Privacybeleid

PRIVACYBELEID

Als u hier bent, is dat omdat u meer wilt weten over de verplichtingen en rechten die met u als gebruiker van deze website overeenkomen https://www.gemasbrawlstars.es/en dat is heel goed. Het is onze plicht u en de uwe te informeren om naar behoren te worden geïnformeerd.

In dit privacybeleid zullen we u volledig transparant informeren over het doel van deze website en alles wat van invloed is op de gegevens die u ons verstrekt, evenals de verplichtingen en rechten die met u overeenkomen.

Om te beginnen moet u weten dat deze website voldoet aan de huidige regelgeving met betrekking tot gegevensbescherming, die van invloed is op de persoonlijke gegevens die u ons verstrekt met uw uitdrukkelijke toestemming en de cookies die we gebruiken om deze website goed te laten functioneren en kan zijn activiteit ontwikkelen.

Deze website voldoet met name aan de volgende voorschriften:

El RGPD (Verordening (EU) 2016/679 van het Europees Parlement en de Raad van 27 april 2016 betreffende de bescherming van natuurlijke personen), de nieuwe verordening van de Europese Unie die de regelgeving voor de verwerking van persoonsgegevens in de verschillende EU-landen verenigt.

La LOPD (Organische wet 15/1999 van 13 december betreffende de bescherming van persoonsgegevens y Koninklijk besluit 1720/2007 van 21 december, het Reglement voor de ontwikkeling van de LOPD) die de behandeling van persoonsgegevens regelt en de verplichtingen die verantwoordelijken voor een website of blog moeten aannemen bij het beheren van deze informatie.

La LSSI (Wet 34/2002 van 11 juli betreffende de diensten van de informatiemaatschappij en elektronische handel) die economische transacties langs elektronische weg regelt, zoals het geval is met deze blog.

IDENTIFICATIEGEGEVENS

De verantwoordelijke en eigenaar van deze website is Speel Cacao

  • Naam: Speel Cacao
  • Website-activiteit: distributie van inhoud gerelateerd aan Brawl Stars, advertentievoorbeeld en aanbeveling van gelieerde producten.
  • Email: [e-mail beveiligd]

De gegevens die u ons met uw toestemming verstrekt, en volgens het gebruik dat in dit privacybeleid is vastgelegd, worden opgenomen in een geautomatiseerd bestand dat naar behoren is geregistreerd bij de Spaanse instantie voor gegevensbescherming, waarin de verantwoordelijke persoon voor dat bestand is: PlayCacao. Dit betekent dat uw gegevens veilig zijn, volgens wat de wet bepaalt.

De persoonlijke gegevens die u ons verstrekt, altijd met uw uitdrukkelijke toestemming, worden opgeslagen en verwerkt voor de doeleinden die hieronder in dit privacybeleid worden beschreven en beschreven, totdat u ons vraagt ​​deze te verwijderen..

We informeren u dat dit privacybeleid op elk moment kan worden gewijzigd om het aan te passen aan wetswijzigingen of wijzigingen in onze activiteiten, waarbij het privacybeleid op elk moment van kracht is. Een dergelijke wijziging wordt u meegedeeld voordat deze wordt toegepast.

VOORWAARDEN VOOR GEBRUIK

U moet voor uw gemoedsrust weten dat we u altijd om uw uitdrukkelijke toestemming zullen vragen om uw gegevens te verzamelen voor het overeenkomstige doel dat in elk geval is gespecificeerd, wat inhoudt dat u, als u die toestemming geeft, dit privacybeleid hebt gelezen en geaccepteerd.

Op het moment dat u deze website bezoekt en gebruikt, gaat u uit van uw toestand van gebruiker met uw corresponderende rechten en verplichtingen.

Bent u ouder dan 13 jaar, dan kunt u zich zonder voorafgaande toestemming van uw ouders of voogd als gebruiker op deze website registreren.

Als je jonger bent dan 13 jaar, heb je de toestemming van je ouders of verzorgers nodig om je persoonsgegevens te verwerken.

REGISTRATIE EN DOEL VAN UW GEGEVENS

Afhankelijk van het formulier of de sectie die u opent, zullen we uitsluitend de benodigde gegevens opvragen voor de hieronder beschreven doeleinden. U moet te allen tijde uw uitdrukkelijke toestemming geven wanneer we om persoonlijke informatie vragen voor de volgende doeleinden:

  • De specifieke doeleinden die met name worden aangegeven op elk van de pagina's of secties waar het registratieformulier of het elektronische contact verschijnt.
  • In het algemeen, om te voldoen aan uw verzoeken, opmerkingen, vragen of elk type verzoek dat u als gebruiker doet via een van de contactformulieren die we u ter beschikking stellen
  • Om u te informeren over vragen, verzoeken, activiteiten, producten, nieuws en / of diensten; via e-mail, fax, Whatsapp, Skype, telefoon, sms en mms.
  • Om u commerciële of reclamecommunicatie te sturen via andere elektronische of fysieke middelen die communicatie mogelijk maken.

Deze communicatie zal altijd gerelateerd zijn aan onze producten, diensten, nieuws of promoties, evenals die producten of diensten die we voor u interessant kunnen vinden en die kunnen worden aangeboden door medewerkers, bedrijven of "partners" met wie we promotionele of commerciële samenwerkingsovereenkomsten hebben.

Als dit het geval is, garanderen we dat deze derde partijen nooit toegang hebben tot uw persoonlijke gegevens, met de uitzonderingen hieronder weergegeven, in ieder geval deze communicatie wordt gedaan door PLAYCACAO, als eigenaar van de website.

Op deze website worden gelieerde producten van derden weergegeven. Specifiek van AMAZON.

Dit betekent dat wanneer u op "Koop nu" of iets dergelijks klikt, u wordt doorgestuurd naar de pagina waar de producten worden aangeboden. 

In dit geval moet u weten dat we alleen links aanbieden en faciliteren naar de pagina's en / of platforms van deze derde partijen waar de producten die we tonen kunnen worden gekocht, om het zoeken en gemakkelijk verkrijgen ervan te vergemakkelijken.

Deze gelinkte pagina's en pagina's van derden zijn niet door ons gecontroleerd of onderworpen aan controles of aanbevelingen, dus onder geen beding PLAYCACAO zal verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud van deze websites, voor de verantwoordelijkheden die voortvloeien uit het gebruik ervan op alle gebieden, noch voor de maatregelen die zijn genomen met betrekking tot de privacy van de gebruiker, de behandeling van hun persoonlijke gegevens of andere die kunnen worden vastgesteld.

Om al deze redenen raden we u aan alle gebruiksvoorwaarden, aankoopvoorwaarden, privacybeleid, juridische kennisgevingen en / of soortgelijke van deze gelinkte sites zorgvuldig en vooraf te lezen voordat u doorgaat met het kopen van deze producten of het gebruik van de websites. .

NAUWKEURIGHEID EN WAARHEID VAN GEGEVENS

Als gebruiker bent u als enige verantwoordelijk voor de waarachtigheid en wijziging van de gegevens waarnaar u verzendt PLAYCACAO, ons vrij te stellen van enige verantwoordelijkheid in dit verband.

Met andere woorden, het is uw verantwoordelijkheid om in ieder geval de nauwkeurigheid, validiteit en authenticiteit van de verstrekte persoonlijke gegevens te garanderen en erop te reageren, en u verbindt zich ertoe deze naar behoren up-to-date te houden.

In overeenstemming met wat wordt uitgedrukt in dit privacybeleid, gaat u ermee akkoord om volledige en correcte informatie te verstrekken in het contact- of abonnementsformulier.

INTREKKING VAN ABONNEMENT EN HERROEPINGSRECHT

Als eigenaar van de gegevens die u ons heeft verstrekt, kunt u uw rechten op toegang, rectificatie, annulering en verzet op elk moment uitoefenen door een e-mail te sturen naar [e-mail beveiligd] en een fotokopie van uw identiteitsbewijs bijvoegen als geldig bewijs.

Evenzo kunt u zich op elk moment afmelden om onze nieuwsbrief of andere commerciële communicatie niet langer te ontvangen, rechtstreeks vanuit dezelfde e-mail die u heeft ontvangen of door ons een e-mail te sturen naar [e-mail beveiligd]

TOEGANG TOT GEGEVENS PER ACCOUNT VAN DERDEN

Om diensten te verlenen die strikt noodzakelijk zijn voor de werking en ontwikkeling van de activiteiten van deze website, informeren wij u dat we gegevens delen met de volgende dienstverleners onder hun overeenkomstige privacyvoorwaarden.

U kunt er zeker van zijn dat deze derde partijen deze informatie niet kunnen gebruiken voor andere doeleinden die niet specifiek zijn gereguleerd in onze relaties met hen, op grond van de toepasselijke regelgeving inzake de bescherming van persoonsgegevens.

Deze website wordt gehost op https://sered.net/, met handelsmerk Sered professionele hosting, die de hostingservices levert, zodat u onze site kunt openen en erop kunt navigeren. U kunt het privacybeleid en andere juridische aspecten van dit bedrijf bekijken via de volgende link: https://sered.net/politica-de-privacidad.

Onze website maakt gebruik van advertentieservers om de commerciële inhoud te bieden die u op onze pagina's ziet. Deze advertentieservers gebruiken cookies waarmee u de advertentie-inhoud kunt aanpassen aan de demografische profielen van gebruikers:

Google Analytics:

Google Analytics is een webanalyse-service die wordt aangeboden door Google, Inc., een bedrijf in Delaware, met het hoofdkantoor op 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View (Californië), CA 94043, Verenigde Staten ("Google").

Google Analytics gebruikt "cookies", dit zijn tekstbestanden op uw computer, om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de website gebruiken.

De door de cookie gegenereerde informatie over uw gebruik van de website (inclusief uw IP-adres) wordt rechtstreeks verzonden en gearchiveerd door Google. Google gebruikt deze informatie namens ons om uw gebruik van de website bij te houden, rapporten over de website-activiteit op te stellen en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik.

Google kan deze informatie aan derden doorgeven wanneer de wet dit vereist of wanneer de derde partijen de informatie namens Google verwerken. Google zal uw IP-adres niet koppelen aan andere gegevens waarover het beschikt.

Als gebruiker en als u uw rechten uitoefent, kunt u de verwerking van gegevens of informatie weigeren door het gebruik van cookies te weigeren door de juiste instellingen in uw browser te selecteren, maar u moet weten dat als dit het geval is, u mogelijk geen gebruik kunt maken van de volledige functionaliteit van deze website.

Door deze website te gebruiken, volgens de informatie in dit privacybeleid, accepteert u de gegevensverwerking door Google op de manier en voor de aangegeven doeleinden. 

Voor meer informatie kunt u het privacybeleid van Google raadplegen en https://www.google.com/intl/es/policies/privacy/.

Google Adsense:

Google, als geassocieerde aanbieder, gebruikt cookies om advertenties op deze website weer te geven. U kunt het gebruik van de DART-cookie uitschakelen via de Google-advertentie en toegang tot het privacybeleid van het inhoudsnetwerk: https://www.google.com/intl/es/policies/privacy/.

Google gebruikt partneradvertentiebedrijven om advertenties weer te geven wanneer u onze website bezoekt. Deze bedrijven kunnen de informatie die ze verkrijgen van uw bezoeken aan deze en andere websites (met uitzondering van uw naam, adres, e-mailadres of telefoonnummer) gebruiken om u te voorzien van advertenties voor producten en diensten die voor u interessant zijn.  

Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het verwerken van gegevens door Google op de wijze en voor de aangegeven doeleinden.

Raadpleeg ons COOKIEBELEID als u meer wilt weten over het gebruik van cookies en de praktijken voor het verzamelen van informatie en de acceptatie- of afwijzingsprocedures.

BEVEILIGINGSMAATREGELEN

Als eigenaar van de website, PLAYCACAO heeft alle technische en organisatorische maatregelen genomen die nodig zijn om de veiligheid en integriteit van de door hem verwerkte persoonsgegevens te waarborgen en om verlies, wijziging en / of toegang door onbevoegde derden te voorkomen. 

We herinneren u eraan dat u voor meer informatie onze kunt raadplegen Disclaimer y Política de Cookies.

es Spanish
X