Skip isi

Poco Brawl Stars

Poco Brawl Stars

Poco Brawl Stars
Ikon Poco

Poco yaiku watak saka Brawl Stars sing dirilis ing wulan Juni 2017, nomer telu brawler saka kategori Khusus lan peran yaiku Dhukungan.

Kabeh babagan Poco Brawl Stars

Sekedhik sing nanggung tumindak kerusakan, sanajan kekuwatane bener yaiku mbiyantu para kanca ing pertempuran, amarga dadi Dhukungan.

Serangan utama yaiku main gitar lan ngirim sawetara cathetan musik sing tanggung jawab kanggo ngrusak mungsuh.

Kualitas apa sing Sithik Brawl Stars

Poco yaiku ... a brawler Kualitas khusus, ing grup iki uga bisa entuk wong liya brawlers minangka El Primo, Barley lan Rosa menehi total 4 brawler In-game khusus.

Poco tumiba ing kategori brawlers ora angel entuk amarga kualitase, nanging luwih canggih tinimbang sing luwih dhuwur brawlers kategori liyane. Siji-sijine cara kanggo nggayuh iki yaiku liwat kothak brawl sing bisa ditindakake ing game kasebut. Ora ana sing kajaba!

Kepiye carane entuk Poco Brawl Stars free

Kaya sing wis kasebut sadurunge, Little mung bisa digayuh liwat kothak brawl, sing dipérang dadi klompok cilik: Kothak biasa, kothak gedhe lan kothak mega, masing-masing duwe mode sing beda sing bisa digayuh.

Saben kothak bakal menehi persentase sing padha karo kemungkinan supaya bisa Brawlers, mung yen ukurane mempengaruhi nomer "kothak" sing dipikolehi:

Kothak Mega

La kothak mega minangka salah sawijining sing menehi kemungkinan paling bisa digayuh brawler Kaya Poco, mbukak siji kothak iki padha karo mbukak 6 kothak normal.

Kothak gedhe

La kothak amba yaiku salah sawijining sing menehi kemungkinan penengah kanggo entuk brawler Kaya Poco, mbukak siji kothak iki padha karo mbukak 3 kothak normal.

Kothak biasa

La kothak normal sampeyan duwe persentase 2.6784% kanggo entuk brawlers Spesialis, iku dadi luwih angel amarga saran utama sing diwenehake yaiku njaga volume kothak normal, kanthi cara iki bakal luwih gedhe kanggo entuk brawler.

Cara nggunakake Poco brawl Stars

Kaya sing wis dingerteni sadurunge, Poco yaiku brawler dhukungan sing makili dhukungan kanggo rekan kerja sampeyan.

Sawetara tips sing bisa diwenehake supaya bisa sinau babagan nggunakake Poco:

  • Sanajan kerusakan Poco ora murah, luwih becik nggunakake dheweke kanggo ngobati kanca.
  • Sithik ora duwe cara uwal.
  • Super saka sithik bisa nutupi wilayah sing wiyar, mula kudu digunakake kanggo ngobati sekutu.
  • Salah sijine Star Powers Star ngidini dheweke ngrampungake karusakan karo Super, saliyane njaga penyembuhan.

Poco Skins Brawl Stars

Poco saiki duwe 3 kulit, kulit gawan lan rong kulit sing bisa dituku nggunakake permata ing toko.

  • Little Serenade (150 Permata)
  • Pirate Little (80 permata)

Skills Poco Brawl Stars

Sithik banget sing nduwe karusakan, nanging dheweke uga kudu ngrawat para kanca nalika dheweke dadi Super sing aktif.

Super: Penyembuhan Potpourri

Sithik-cilik mung tugas ngisi gitar sing seneng karo gitar. Kanthi nindakake, dheweke lan sekutu sing cedhak bakal nampa 2730 poin kesehatan nalika nampa cathetan musik

Kajaba iku, Poco duwe rong Star Power:

Terapi musik

Star Power iki kanggo nggawe serangan dhasar Poco nambani sekutunya. Yen sekutu ana cara dhasar Poco, dheweke bakal nampa 700 nilai kesehatan.

Tanpa Puter maneh

Star Power iki ngidini Poco nggunakake Super dheweke kanthi cara sing nyerang. Yen digunakake nglawan mungsuh, Poco bakal ngrusak total 800, saliyane kanggo nambani.

Pungkasane kita duwe gadget Poco, diarani Diapason. Saben wektu Poco ngaktifake gadget, bakal ngidini dheweke ngobati sekutu dheweke sajrone 5 detik, menehi 500 poin kesehatan kanggo saben detik.

Gambar Poco Brawl Stars

Ing kene aku bakal nilar sawetara foto Poco supaya bisa luwih ngerteni karaktere, utawa sampeyan pengin ngulang foto kasebut nalika sampeyan muter.

Poco Brawl Stars
Poco Brawl Stars
Poco Brawl Stars
Pirate Little
Poco Brawl Stars
Serenade sithik

Trik Poco Brawl Stars

Kita wis nyritakake sawetara trik supaya bisa diputer karo Poco, nanging kita bakal nyritakake sawetara liyane supaya sampeyan bisa nggunakake iki brawler Kaya profesional

  • Sampeyan bisa nggunakake Super kanggo ngrampungake mungsuh nalika nambani awakmu.
  • Sampeyan bisa njupuk kauntungan saka Power Power Star Poco sing kaping pisanan kanggo nambani sekutu luwih dawa.
  • Sithik biasane dadi kanca sing apik ing Survival Duo berkat karusakan lan penyembuhan kasebut.
  • Poco bisa uga ngobati sekutu dheweke nggunakake Gadget uga, supaya bisa nyerang luwih dawa, sanajan Poco ora menehi tuduhan dhasar.

Penasaran saka Poco Brawl Stars

Sawetara prekara Poco yaiku:

  • El Primo lan Poco nuduhake kamiripan karo tradhisi Meksiko.
  • Iku brawler kanthi metode penyembuhan luwih akeh ing game.
  • Mung siji brawler babagan nggunakake gitar minangka gaman.
  • Dheweke minangka salah sawijining sawetara brawlers ing duwe kulit Valentine.

Peta paling apik kanggo muter karo Poco Brawl Stars

Sawise migunani Poco, bisa digunakake ing peta ing ngisor iki supaya bisa entuk asil sing paling apik:

  • Kaslametan Duo
  • Bal balokan
  • Star Hunt

Paket Poco Brawl Stars

Sapa sing Poco kuwat?

Minangka dhukungan, sithik bisa dadi masalah kanggo:

  • Pam Brawl Stars
  • Shelly Brawl Stars
  • Leon Brawl Stars
  • Tara Brawl Stars
  • Max Brawl Stars
  • Tick Brawl Stars

Sapa sing sithik ringkih?

Dadi a brawler dhukungan, Poco pancen lemah banget:

  • Crow Brawl Stars
  • jessie Brawl Stars
  • Penny Brawl Stars
  • Shelly Brawl Stars
  • Dinamike Brawl Stars
  • pati Brawl Stars
  • emz Brawl Stars
  • Rosa Brawl Stars

Liyane Brawlers padha bisa disimpen ing tingkat gelut sing padha karo Poco kanggo ngrusak lan keperluan.

Shippeos lan Kulawarga Poco Brawl Stars

Ing pertandhingan kasebut, Poco kayane nuduhake sawetara persamaan karo El Primo. Sanajan ora dikonfirmasi manawa pancen kulawarga, paling ora loro kasebut bisa dadi mitra.

Kisah Poco Brawl Stars

Little ana piñata sing digunakake ing preian umum ing kutha kasebut. Ing sawijining bengi, pegulat enom njaluk supaya piñata urip, lan temtunipun. Wiwit kedadeyan kasebut, El Primo lan Poco dadi kanca sing apik lan wis bebarengan berjuang.