Skip isi

Kepiye carane Pak Brawl Stars

Kepiye carane Pak Brawl Stars

Apa sampeyan pengin sinau piye carane MR P Brawl Stars tokoh Brawler Mitos de Brawl Stars?

Aja kuwatir, aku arep nuduhake yen entuk gampang banget. Mung tindakake langkah-langkah sing bakal dakwartakake ing bagean iki ing ngisor iki.

para Entuk Aksara Mitos de Brawl Stars Android sampeyan kudu temokake ing kothak nanging sampeyan uga bisa tuku ing Nawarake spesial ing Toko Permata, ing ngisor iki aku bakal ninggalake Stats kemungkinan saka kothak.

Ganjaran Kothak Gedhe lan Gajine

  • Poin Kekuwatan lan Dhuwit recehan: 94,2%
  • Brawler khusus: 2,68%
  • Brawler Khusus Super: 1,21%
  • Brawler Epic: 0,55%
  • Brawler mitos: 0,25%
  • Brawler legendaris: 0,11%
  • Kemampuan lintang: 1%
  • Tiket acara: Ing saben pilihan, sampeyan uga duwe kemungkinan 25% kanggo entuk tiket.
  • Permata: Ing saben pilihan, sampeyan uga duwe kemungkinan 9% entuk permata acak.
  • Dhaptar duplikator: Ing saben pilihan, sampeyan uga duwe kemungkinan 3% kanggo nggayuh multiplier iki.

Sampeyan uga bisa entuk kanthi tuku ing toko dening mutiara en Brawl Stars Android