Skip isi

Cara ngganti jeneng sampeyan ing Clash royale

Kanggo bisa ganti jeneng ing clash royale, Sampeyan kudu ngelingi sawetara karakteristik minangka pangguna.

Awit iki minangka alternatif sing ditawakake game, ing endi sing sepisanan sampeyan nindakake bakal gratis yen sampeyan wis salah utawa tanpa mikir nalika registrasi.

Nanging iki minangka kesempatan sing kudu sampeyan pikirake kanthi teliti, amarga mengko sampeyan mung bisa nindakake liwat permata sing kudu dituku nganggo dhuwit nyata.

Carane ngganti jeneng ing clash royale

Kanggo ngganti jeneng sampeyan ing clash royale, para pemain judhul iki kudu ngetutake proses tartamtu ing surat kasebut:

  1. Mlebu menyang akun clash royale sampeyan pengin ngganti jeneng karakter utawa ID.
  2. Sawise sampeyan ana, ing layar utama game (lobi) sampeyan kudu pindhah menyang menu sing ditandhani karo telung garis horisontal dumunung ing pojok tengen ndhuwur layar.
  3. Sawise sampeyan nindakake, sampeyan bakal weruh sawetara opsi ditampilake, pilih salah siji sing disebut 'konfigurasi'
  4. Nalika pilihan sampeyan uga kudu milih sing diarani 'ganti jeneng'
  5. Ing ngendi jendhela pop-up bakal katon ngelingake sampeyan yen iki mung siji-sijine wektu sampeyan bisa nindakake kanthi gratis.
  6. Sampeyan kudu menehi 'ok' lan ketik jeneng anyar sampeyan kanthi kepastian yen sampeyan ora perlu ngowahi kanthi cepet.
  7. Simpen owah-owahan lan sing.
ganti jeneng sampeyan ing clash royale