Skip isi

Cara njaluk naga jambon kanthi gratis ing Brawl stars

El Naga jambon gratis yaiku kulit anyar ing brawler 'el misan' iki minangka penampilan sing muncul ing musim 8 saiki sawetara dina kepungkur.

Lan sanajan kanggo kabeh selera, bocah-bocah wadon mesthi bakal seneng amarga iki brawler Kanthi kostum naga sing jambon nganggo sabuk lan paku biru cahya.  

Lan iki sing nggawe kaget akeh wong amarga tampil apik ing game lan tema dongeng anyar iki.

Kita pancen wis biasa game iki ngagetne kita ing musim kanthi nganyari anyar.

naga jambon

Goleki naga jambon kanthi gratis ing Brawl stars

Antarane akeh anyar sing Brawl stars kanggo para pangguna yaiku kulit naga jambon kanggo dheweke brawler 'sedulur'

Kasunyatane yaiku supaya kulit iki gratis bisa uga ora sah amarga saiki bakal kasedhiya ing brawl pass.

Dadi ing game kasebut mung bisa dipikolehi kanthi dhuwit nyata, uga ana kulit sing padha diarani naga kehijauan sing teka kanthi musim 8 game kasebut.