Skip isi

Cara nggunakake buzz de brawl stars

Gunakake buzz ing brawl stars Iki dudu tugas sing gampang amarga, kaya kabeh karakter liyane, karakter iki duwe ciri positif lan negatif.

Lan karakter iki ora gampang digayuh amarga sampeyan kudu tuku fight pass lan tekan minimal 30.

Buzz duwe kulit khusus sing bisa dipikolehi kanthi cara sing padha, nanging ing level 70 dadi sampeyan kudu kerja keras kanggo dheweke.

carane muter karo buzz ing brawl stars

Cara kanggo muter lan nggunakake drone kanthi bener kudu didhasarake ngerti cara ngatur katrampilan kanthi bener lan uga ngontrol kesalahan.

Dheweke dadi pejuang kanthi persentase kerusakan sing apik lan uga duwe kesehatan 5580, sing ndadekake dheweke kuwasa stamina.

Saliyane, cacat utamane yaiku ing jarak sing cendhak sajrone serangan lan kekurangane.

Warta sing apik yaiku kelemahane serangane sing ringkih ditambah karo serangan super sing mbuwang kait sing ngidini Buzz bisa nggegirisi lawan ing medan perang lan gampang nggegirisi.

Elinga yen iki minangka karakter sing bakal nambah amarga gadget lan ketrampilane lintang saya tambah.